Beheer

Een klare visie op syndic

Beheer


In een appartementsgebouw is elkeen heer en meester van zijn eigen appartement. Maar er zijn natuurlijk ook trappen, liften, gevels, daken… Deze zijn eigendom van alle appartementseigenaars samen. Deze zogenaamde mede-eigendom moet volgens de wettelijke bepalingen worden beheerd door een syndicus. Het syndicschap bestaat voornamelijk uit 3 pijlers: administratief, financieel en technisch staan wij dagdagelijks en op een professionele manier onze eigenaars in raad en daad bij in het beheer van hun gebouw.

 

Wat doen wij?

Samengevat: Wij zijn, dag in dag uit, bezig met het beheer van mede-eigendommen in al zijn facetten: techniek, wetgeving, administratie, financieel beheer, risicobeheersing, verzekeringen, contractmanagement,… Vrij van enige valse bescheidenheid, durven we stellen dat wij daarin goed zijn. Alleszins zijn we onze klanten dan ook dankbaar voor hun vertrouwen en willen hen blijven tevreden stellen.

Om deze doelstelling te bereiken, richten we ons voornamelijk op de kwaliteit van de service die we onze klanten aanbieden en de kwaliteit van onze medewerkers. Constant zijn we bezig met het zoeken naar middelen om onze dienstverlening te verbeteren en al onze medewerkers volgen regelmatig de nodige bijscholingen. Dit om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op allerlei vlak. Het syndicschap is een complexe materie geworden, en met de tijd wordt het er niet simpeler op. Ons kantoor telt dan ook medewerkers die gespecialiseerd en/of gediplomeerd zijn in verschillende deelgebieden. Wij zijn dan ook professionals en onze grootste betrachting is en zal altijd blijven om onze klanten op een zo vlot, correct en professioneel mogelijke manier bij te staan in raad en daad.

Mocht u nog niet behoren tot onze klanten, dan maken we graag een gedetailleerde offerte op voor het beheer van uw gebouw.

 

Wie zijn wij?

Joachim De Jonghe

kris

Joachim werd geboren op 8 januari 1981 te Torhout. Hij groeide op in Nieuwkapelle (Diksmuide). Hij is sinds 2004 actief in de vastgoedbranche als syndicus en bemiddelaar. De opleidingen “vastgoedmakelaar” en “vastgoedexpert” rondde hij met succes af. Joachim is vriendelijk, communicatief, goed op de hoogte en ervaren.
Hij woont te Lo-Reninge.

Mobiel: +32 496 24 22 22

Kris Vandenbroucke

joachim

Kris Vandenbroucke werd geboren op 26 december 1981 te Torhout maar groeide op in Houthulst. Hij werkt sinds 2011 als syndicus en heeft het diploma “vastgoedmakelaar” op zak. Sinds kort woont hij terug in Houthulst. Kris is zeer gedreven, administratief sterk, vriendelijk en een hardewerker.
Hij is mede-zaakvoerder.

Mobiel: +32 491 222180